3-kamer appartementen

De 3-kamer appartementen hebben een oppervlakte van 100 m2. Vanuit de woonkamer en de slaapkamer heeft u een prachtig uitzicht op de parktuin en vijver. De derde kamer is standaard bij de woonkamer getrokken, zodat u beschikt over een riante en lichte woonkamer van 28 m2.

Elk appartement is voorzien van een keuken, badkamer, toilet en berging, allen te bereiken vanuit de ruime hal. U kunt heerlijk buiten zitten op het balkon of terras (begane grond), dat te bereiken is via de woonkamer en slaapkamer. Maar vanzelfsprekend kunt u ook gebruik maken van de zitjes in de tuin en op de vlonders bij de vijver.

avr_dsc9429 (53262) appt 5C3

avr_dsc9438 (53263) appt 5C3

Aanpassen aan uw wensen

Op de onderstaande plattegrond wordt de standaardindeling van een 3-kamer appartement gepresenteerd. U kunt het appartement echter volledig aan uw woonwensen aanpassen. 

De ruime hal (14 m2) is op vele manieren te gebruiken:

  • Er kan een werkplek worden gecreëerd door er een groot bureau in te plaatsen.
  • Er is voldoende ruimte om grote kasten te plaatsen voor extra bergruimte.
  • De hal kan bij de woonkamer worden getrokken, zodat de woonkamer nog rianter wordt.

Ook voor de keuken geldt dat deze desgewenst bij de woonkamer kan worden getrokken of de muur tussen de keuken en de woonkamer kan worden vervangen door een bar. Zo zijn er nog vele varianten te bedenken, het hoofd facilitaire dienst van Residentie de Burghave denkt graag met u mee.

plattegrond 3 kamer appt

mlk_2701 (53299) foto John Kramer 2