Van alle gemakken voorzien

Het is comfortabel wonen door de vele voorzieningen die Residentie de Burghave biedt, zoals dagverse maaltijden uit de eigen keuken, het restaurant, de facilitaire dienst, de servicebalie die vijf dagen per week geopend is en nog veel meer.

shutterstock_154859609 V2

Maaltijdvoorziening

Residentie de Burghave beschikt over een eigen restaurant, dat zeven dagen per week in de avond is geopend. Boekt u “table d’hôte” in het restaurant, dan deelt u de tafel met andere bewoners. Zo leert u snel uw medebewoners kennen. Vanzelfsprekend zijn ook uw gasten van harte welkom in het restaurant.

Facilitaire dienst

In geval van onvoorziene voorvallen in huis, bieden onze medewerkers facilitaire dienst uitkomst. Zij verrichten kleine werkzaamheden in uw appartement zoals het verhelpen van een lekkende kraan of een verstopte gootsteen, het vervangen van een lamp, etc. Ook geven zij advies bij verbouwing en verhuizing.

 


“De dienstverlening is werkelijk uitstekend, zeer professioneel en erg prettige medewerkers”

De heer T.J. Pieterse


 

shutterstock_310643786 V2

Logeerkamers

Heeft u regelmatig logés? Residentie de Burghave beschikt over zeven gastenkamers en twee studio’s waar uw gasten kunnen verblijven.


“Heerlijk dat er zoveel logeerkamers en studio’s zijn, ideaal met kinderen in het buitenland”

– Mevrouw J.M.L. Nagtzaam-van Valkenburg


Thuiszorg

Residentie de Burghave werkt ten aanzien van de zorgverlening naar volle tevredenheid samen met Zorgbalans. Bewoners die behoefte hebben aan thuiszorg kunnen daarvoor terecht bij het buurtteam van Zorgbalans. Maar indien de voorkeur uitgaat naar een andere thuiszorgorganisatie is dat vanzelfsprekend ook mogelijk.

Residentie de Burghave is geen zorginstelling, echter alle appartementen zijn voorzien van persoonsalarmering. Bewoners kunnen bij medische noodgevallen 24 uur per dag alarmeren via het apparaat in het appartement of via het medaillon (dat om de pols of hals gedragen kan worden). Het team Alarmering van Zorgbalans zorgt voor een professionele opvolging van de alarmen.

 

Servicebalie

Onze servicebalie medewerkers zijn vijf dagen per week aanwezig en staan bewoners waar nodig met raad en daad terzijde. U kunt bij hen terecht met al uw vragen, zij helpen u graag verder. De servicebalie is van maandag t/m vrijdag geopend van 8.30 tot 17.00 uur. Buiten de openingstijden is de servicebalie 24 uur per dag telefonisch bereikbaar!

En nog veel meer….

Daarnaast wordt er een breed pakket aan services aangeboden door diverse betrouwbare dienstverleners in Residentie de Burghave. Zo kunt u terecht in de eigen kapsalon, bij de fysiotherapeut, pedicure, opticien en masseuse. U kunt uw boodschappen wekelijks thuis laten bezorgen. Maar ook voor was- of stomerijservice, ondersteuning thuis, aanvullende mantelzorg of een betrouwbare huishoudelijke hulp kan advies worden verkregen. Twee keer per jaar vindt er een modeshow plaats en kunt u na afloop kleding kopen.

 

Beschikbare appartementen

Voor een overzicht van de beschikbare appartementen klikt u op onderstaande button:

Beschikbare appartementen