Appartementen beschikbaar voor verkoop

Er staat op dit moment een 3-kamer appartement te koop in de A-toren, huisnummer 1A24. Het lichte en royale appartement bevindt zich op de tweede etage van de 1e woontoren, gezien vanaf de Raadhuisstraat. De vraagprijs voor het appartement bedraagt € 440.000,-. Indien u geïnteresseerd bent in dit 3-kamer appartement kunt u een afspraak maken voor bezichtiging met Parkhage Makelaars, telefoon 023 – 532 17 15 of per email: info@parkhage.nl.

Er staat op dit moment een 2-kamer appartement te koop in de D-toren, huisnummer 7D35. Het lichte en royale appartement bevindt zich op de derde etage van de 4e woontoren, gezien vanaf de Raadhuisstraat. De vraagprijs voor het appartement bedraagt € 250.000,-. Indien u geïnteresseerd bent in dit 2-kamer appartement kunt u een afspraak maken voor bezichtiging met UP Makelaars, telefoon 023 – 71 00 550 of per email: heemstede@upmakelaars.nl.

Er staat op dit moment een 3-kamer appartement te koop in de C-toren, huisnummer 5C54. Het lichte en royale appartement bevindt zich op de vijfde etage van de derde woontoren, gezien vanaf de Raadhuisstraat. De vraagprijs voor het appartement bedraagt € 450.000,-. Indien u geïnteresseerd bent in dit 3-kamer appartement kunt u een afspraak maken voor bezichtiging met Rinze de Makelaar, telefoon 023 – 737 01 80.

Er staat op dit moment een 3-kamer appartement te koop in de B-toren, huisnummer 3B24. Het lichte en royale appartement bevindt zich op de tweede etage van de 2e woontoren, gezien vanaf de Raadhuisstraat. De vraagprijs voor het appartement bedraagt € 460.000,-. Indien u geïnteresseerd bent in dit 3-kamer appartement kunt u een afspraak maken voor bezichtiging met Parkhage Makelaars, telefoon 023 – 532 17 15 of per email: info@parkhage.nl.

Heeft u interesse?

U kunt zich als belangstellende inschrijven bij Residentie de Burghave door telefonisch contact op te nemen of door een e-mail te sturen naar info@burghave.nl. U ontvangt dan van ons een bevestiging met daarbij een vragenlijst waarop u uw gegevens en uw voorkeur voor een 2-, 3-, of 4-kamerappartement, evt. met garage kunt aangeven. Na registratie ontvangt u dan een e-mail als een appartement beschikbaar komt en bij interesse kunt u contact opnemen met de makelaar of de eigenaar voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een bezichtiging.

Wilt u meer informatie over wonen in Residentie de Burghave, dan geven wij aan potentiële nieuwe leden regelmatig algemene rondleidingen op maandagmiddag van 15.00 uur tot 16.00 uur. Uiteraard kunt u zich tijdens de rondleiding laten vergezellen door uw kinderen. Indien u hierin geïnteresseerd bent, dan kunt u contact opnemen met het secretariaat van Residentie de Burghave op telefoonnummer 023 – 5289154.