Appartementen beschikbaar voor verkoop

Er staat een 3-driekamerappartement te koop in de A-Toren, huisnummer 1A32. Het appartement bevindt zich op de derde etage van de eerste woontoren, gezien vanaf de Raadhuisstraat. De verkoopprijs van het appartement bedraagt € 400.000,-. Indien u geïnteresseerd bent, kunt u voor nadere informatie of het maken van een afspraak voor bezichtiging contact opnemen met Hart & Huis Makelaardij op telefoonnummer 06 – 476 87 321.

Er staat een 3-kamerappartement te koop in de D-Toren, huisnummer 7D04. Het appartement bevindt zich op de begane grond van de vierde woontoren, gezien vanaf de Raadhuisstraat. De verkoopprijs van het appartement bedraagt € 390.000,-. Indien u geïnteresseerd bent, kunt u voor nadere informatie of het maken van een afspraak voor bezichtiging contact opnemen met Gabrielle Makelaardij op telefoonnummer 023 – 5746640.

Heeft u interesse?

U kunt zich als belangstellende inschrijven bij Residentie de Burghave door telefonisch contact op te nemen of door een e-mail te sturen naar info@burghave.nl met uw gegevens en uw voorkeur (2-, 3-, of 4-kamerappartement, evt. met garage). U ontvangt dan een e-mail als een appartement beschikbaar komt en bij interesse kunt u contact opnemen met de makelaar of de eigenaar voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een bezichtiging.

Wilt u meer informatie over wonen in Residentie de Burghave, dan geven wij aan potentiële nieuwe leden regelmatig algemene rondleidingen op maandagmiddag van 15.00 uur tot 16.00 uur. Uiteraard kunt u zich tijdens de rondleiding laten vergezellen door uw kinderen. Indien u hierin geïnteresseerd bent, dan kunt u contact opnemen met het secretariaat van De Burghave op telefoonnummer 023 – 5289154.