Locatie en omgeving

Residentie de Burghave heeft voor ouderen een ideale locatie: het dorpshart van Heemstede op loopafstand, de bushalte voor de deur, nabij bos en strand en een ruim aanbod aan kunst en cultuur in de nabije omgeving. Residentie de Burghave grenst met haar achtertuin aan het prachtige Raadhuis van Heemstede.

 

avr_dsc9551 (53267) Raadhuis

Winkels en markt

Residentie de Burghave strekt zich uit langs één zijde van de Provinciënlaan tot aan de Raadhuisstraat. Dit is het begin van het gezellige winkelgebied van Heemstede, met vele uitstekende winkels op het gebied van eten, mode en inrichting. Naast gezellig winkelen kunt u hier ook een terrasje pakken of een van de restaurants bezoeken. De wekelijkse markt op woensdag is letterlijk om de hoek van Residentie de Burghave. 

 

avr_dsc9556 (53268) Raadhuisstraat

Kunst en cultuur

De gemeente Heemstede bevindt zich binnen de driehoek Amsterdam, Haarlem en Leiden, steden met een ruim aanbod op het gebied van kunst en cultuur. De bus van de Heemsteedse Kunstkring stopt bij Residentie de Burghave voor de deur. Jaarlijks biedt de Kunstkring aan haar leden keuze uit een aanbod van circa vijftig voorstellingen variërend van toneel, dans en muziek tot cabaret. Deze voorstellingen vinden voornamelijk plaats in de theaters van Heemstede, Haarlem, Velsen en Hoofddorp.

shutterstock_287293859haarlem avr

Natuur

Houdt u van wandelen? Het Groenendaalse bos bevindt zich op loopafstand van Residentie de Burghave. Maar ook strand en duinen zijn per auto binnen 20 minuten te bereiken (Zandvoort en Bloemendaal).

Beschikbare appartementen

Voor een overzicht van de beschikbare appartementen, klikt u op onderstaande button:

Beschikbare appartementen