Ontspanning en ontmoeting

Residentie de Burghave biedt volop gelegenheid tot het ontmoeten van medebewoners, als u daar behoefte aan heeft, want: niets moet!

_avrdsc9338 web (2)

Recreatie

De recreatiecommissie verzorgt regelmatig een interessante lezing of live muziek. Daarnaast wordt elke maand een film vertoond, wordt er een bridge drive georganiseerd en organiseren bewoners wekelijks gezamenlijk handwerken, biljarten, snookeren of jeu de boules. Liefhebbers van lezen kunnen terecht in de eigen bibliotheek.

Houdt u van bewegen? In de multifunctionele ruimte worden diverse lessen aangeboden waaronder yoga en seniorengym. Maar u kunt ook zelf aan de slag op de fitness apparaten.

Ook stopt de bus van de Heemsteedse Kunstkring voor de deur voor het georganiseerde vervoer naar voorstellingen in concertgebouwen en schouwburgen in Haarlem, Amsterdam en omgeving.


“Door regelmatig aan de table d’hôte deel te nemen leerde ik allerlei mensen kennen. Ik heb nu het gevoel dat ik indertijd de beste beslissing van mijn leven genomen heb. ”
– Mevrouw G.A. Blom


 

Ontmoeting

Bij alle activiteiten is er volop gelegenheid om medebewoners te ontmoeten. Maar dit kan ook ongedwongen tijdens het wekelijkse zaterdagavond aperitief bij de bar of bij het koffie-uurtje, dat ieder kwartaal wordt georganiseerd door de bewonerscommissie. Boekt u “table d’hôte” in het restaurant, dan zit u aan tafel met andere bewoners. Zo leert u snel uw medebewoners kennen.

De recreatieruimte de Wintertuin is voorzien van een biljart- en snookertafel, een leestafel, een puzzeltafel en een gezellig zitje met uitzicht op de prachtige tuin. Hier bent u dagelijks welkom voor het nuttigen van een kopje koffie of thee.

shutterstock_140714707 V2