Van alle gemakken voorzien

Het is zorgeloos wonen door de vele voorzieningen die De Burghave biedt, zoals dagverse maaltijden uit de eigen keuken, het restaurant, de technische dienst, zorgmedewerkers in huis, de servicebalie die 5 dagen per week geopend is en nog veel meer.

shutterstock_154859609 V2

Maaltijdvoorziening

De Burghave beschikt over een eigen restaurant, 7 dagen per week geopend. Boekt u “table d’hôte” in het restaurant, dan deelt u de tafel met andere bewoners. Zo leert u snel uw medebewoners kennen. Regelmatig zijn er speciale thema-avonden in het restaurant zoals een stamppottenbuffet, een najaarsbuffet, een aspergebuffet, een Aziatisch buffet of een gezellige paasbrunch.
Vanzelfsprekend zijn ook uw gasten van harte welkom in het restaurant.


“Heerlijk dat er zoveel logeerkamers en studio’s zijn, ideaal met kinderen in het buitenland”

– Mevrouw J.M.L. Nagtzaam-van Valkenburg


Servicebalie

Onze servicemedewerkers zijn 5 dagen per week aanwezig en staan bewoners waar nodig met raad en daad terzijde. U kunt bij hen terecht met al uw vragen, zij helpen u graag verder. De servicebalie is op werkdagen geopend van 8.30 tot 17.00 uur. Buiten de openingstijden is de servicebalie 24 uur per dag telefonisch bereikbaar!

Zorgverlening

De Burghave werkt ten aanzien van de zorgverlening naar volle tevredenheid samen met Zorgbalans. Bewoners die behoefte hebben aan thuiszorg kunnen daarvoor terecht bij het buurtteam van Zorgbalans.

Daarnaast zijn alle appartementen voorzien van persoonsalarmering. Bewoners kunnen 24 uur per dag alarmeren via het apparaat  in het appartement of via het medaillon (dat om de pols of hals gedragen kan worden). Het team Alarmering van Zorgbalans zorgt voor een professionele opvolging van de alarmen.

 


“De zorgverlening is werkelijk uitstekend, zeer professioneel en erg prettige medewerkers”

Jhr. C.L.H. van Vredenburch


 

Facilitaire dienst

In geval van onvoorziene voorvallen in huis, bieden onze medewerkers facilitaire dienst uitkomst. Zij verrichten kleine werkzaamheden in uw appartement zoals het verhelpen van een lekkende kraan of een verstopte gootsteen, het vervangen van een lamp, etc. Ook geven zij advies bij verbouwing en verhuizing.

shutterstock_310643786 V2

En nog veel meer….

Daarnaast wordt er nog een breed pakket aan services aangeboden door diverse betrouwbare dienstverleners in De Burghave. Zo kunt u terecht in de eigen kapsalon, bij de fysiotherapeut, pedicure en masseuse. U kunt uw boodschappen wekelijks thuis laten bezorgen. Maar ook voor wasverzorging, ondersteuning bij de administratie of een betrouwbare huishoudelijke hulp is gezorgd. Twee keer per jaar vindt er een modeshow plaats en kunt u na afloop kleding kopen.

 

Beschikbare appartementen

Voor een overzicht van de beschikbare appartementen klikt u op onderstaande button:

Beschikbare appartementen